Powered by Cabanova
Të nderuar miq të kësaj faqeje,ju mund te dergoni edhe poezitë e juaja për publikim ose të jepni komente. por per shkak te kapacitetit nuk mund të botojmë më teper se nga dy poezi.Ju lutem shkruani E-mail Adresen e juaj qe te kemi kontakt.
postoje
Nimon Nachname-Mbiemri = Muçaj Email = nimon_m@hotmail.com Land-Shteti = Kosova Komment(ar) = Zoterinj te nderuar Shkrimtar të republikes së Kosovës në Gjermani! URIME SHTETI I KOSOVËS URIME PAVARËSIA URIME PER FAMILJET TUAJA QË JANË ANDEJ DHE KENDEJ NË DHEUN E PËRGJAKUR KU VARRET E PAGJETNE THËËRRASIN NËPËR ËNDËRRA NJERËZIT I VET DHE JU RRËFEJNË PËR UDHËN NË ERRËSIRË. EDHE PËR ATA URIME ME ZEMËR TË THYER. URON SHKRIMTARI DHE AKTORI E REGJISORI I LAHUTËS SË MALCIS, SHTJEFËN GJEÇOVIT, AKTORI NIMON MUÇAJ
Miqe te nderuar ju lutem nese deshironi kontakt me LSHAKSH. shkruani edhe E-mail adresen e juaj,siq kam rastin me z.Jahjah Salihu nga Komuna e Besianes dhe jeton ne Bad Oldesloe te Shlesvih-Holshtajnit(Schleswig-Holstein),te cilin e kisha lutur te me lajmrohet me E.mail adrese te plote.
- Homepage
- LSHAKSH-ne Gjermani-Bordi
- Lajme rreth Lidhjes
- Poezi nga Lidhja
- Gedichte von Pal Sokoli
- Lidhje-Vegza
- Kontakti dhe letra nga miqët
- Anëtarsohu ne LSHAKSH-ne Gj
- Antarët e Lidhjes
- Anëtar nderi
- Kush paguan dhe kush jo
Banner COM