Powered by Cabanova
Anëtarësimi në LSHAKSH-ne Gjermani Anëtarsohu ne Lidhjen e shkriktarëve shqiptar ne Gjermani Te dashur krijues! Jeni krijues në Gjermani apo dikund tjetër ne Europë,dhe nuk jeni anëtar i LSHAKSH-së ?Anëtarsohu menjëher:Do te keni keto perparsi: do te jeni afer krijuesve dhe te organizur,do ta keni shansin qe te botoni libra me ndihmen e Lidhjes,te jeni autor ne Revisten "Muza Shqiptare"ose Antologji te ndryshme te Lidhjes..pastaj do te ju behen edhe shum sherbime tjera (redaktoriale,lekturim,apo edhe publikime -promovime) te librit juaj. Antarsimi kushton vetem 60 Euro në vit,ose 5 euro ne muaj(sa një paket cigare). Konto Nr.7001704- Blz:.45451060 Stsp.Ennepetal- Ketu mund te anëtarësoheni duke mbushur këtë formular .
- Homepage
- LSHAKSH-ne Gjermani-Bordi
- Lajme rreth Lidhjes
- Poezi nga Lidhja
- Gedichte von Pal Sokoli
- Lidhje-Vegza
- Kontakti dhe letra nga miqët
- Anëtarsohu ne LSHAKSH-ne Gj
- Antarët e Lidhjes
- Anëtar nderi
- Kush paguan dhe kush jo
Banner COM