Powered by Cabanova
Lista e Anëtarve te Lidhjes së shkrimtarëve shqiptar në Gjermani LSHAKSH.në Gjermani 1.Martin Çuni.(Kryetar nderi) 2.Pal Sokoli(Kryetar) 3.Hajredin Ibrahimi 4.Agron Jaha 5.Shaban Cakolli(sekretar) 6.Hasan Qyqalla 7.Sadik Krasniqi 8.Shani Sejdija 9.Asllan Dibrani 10.Dibran Demaku 11.Seveme Fetiqi-Preteni 12.Albert Coli 13.Avni Alija 13.Avni Bellaina(nenkryetar) 14.Hamza Halabaku 15.Milaim Halimi 16.Fehmi Sopi 17.Jahjah Salihu 18.Besnik Gashii 19.Ramiz Kelmendi 20.Hajriz Mjeku 21.Sadri Gashi(arkatar) 22.Agim Jerliu 23.Bashkim Osmanaj 24.Aferdita Halimi 25.Bukurije Bushati 26.Alush Morina 27.Arsim Kajtazi 28.Alban Ademi 29.Artan Baftiri 30.Bedri Veseli 31.Enver Hasani 32.Evis Ramusholli 33.Milazim Loxhaj 34.Ferdinand Nokaj 35.Faton Mjaku 36.Isa Prekadini 37.Ilir Ibishi 38.Fatmir Muçolli 39.Hamide Qyqalla 40.Kimete Mekaj 41.Marie Demaj 42.Marjan Demaj 43.Musë Çuni 44.Petrit Mirena 45.Pjeter GJoni 46.Qerim Shkreli 47.Ragip Ramaj 48.Rifat Binaku 49.Ramadan Osmani 50.Selvete Terstena-Halili 51.Sejdi Sopi 52.Teutë Foniqi 53.Anton LLeshaj 54.Abedin Ibrahimi 55.Sabri Duraku 56.Vilson Keqa 57.Milaim Baftiu 58.Besim Muja 59.Gjin Lleshi 60.Brahim Hajra 61.Bashkim Avdiu 62.Pjeter Coli 63.Aleksander Berisha 64.Sabit Geci 65.Musë Mulolli 66.Nikollë Gjoni 67.Musë Çupi 68.Faruk Tasholli 69.Ferdinand Laholli 70.Muhamed Selaci 71.Shqipe Demiri 72.Neki Lulaj 73.Muharrem Sfarqa 74.Agim Gashi 75.Ismet Mehmetaj 76.Kreshnike Mehmetaj 77.Besnike Dervisholli 78.Franë Tanushi 79.Fakete Rexha 80.Kastriot Gjoni 81.Çerkin Bytyqi 82.Arif Molliqi 83.Franë Buzhala 84.Ramadan Xhinovci 85. Muhamet Luma 86. Valdete Berisha Lista eshte ne perpunim.
- Homepage
- LSHAKSH-ne Gjermani-Bordi
- Lajme rreth Lidhjes
- Poezi nga Lidhja
- Gedichte von Pal Sokoli
- Lidhje-Vegza
- Kontakti dhe letra nga miqët
- Anëtarsohu ne LSHAKSH-ne Gj
- Antarët e Lidhjes
- Anëtar nderi
- Kush paguan dhe kush jo
Banner COM